Home

Over ons

Bedrijfsgegevens

Catalogus binnen

Catalogus buiten

Catalogus dieren

Catalogus Winkel/Horeca/Kantoorinrichting

Stel uw vraag

Neem contact met ons op
RoVi-Steigerhout
Over ons

 

 

Wij zijn Rob en Viola (Ro Vi),
Rob is degene die van een paar steigerplanken een mooi meubel tot stand brengt, Viola regelt de verkoop en beantwoord al uw vragen, in de meeste gevallen krijgt u Viola ook aan de lijn of mail.
Ons bedrijfje is begonnen met het maken van een eigen tuintafel, deze was buiten verwachting héél goed gelukt, waarop we zoveel leuke reacties kregen, dat we dachten: hier gaan we iets mee doen!!

We adverteerden deze op marktplaats en kregen enorm veel reacties en bestellingen.
Van het ene meubel kwam het andere......
Met het resultaat dat we nu eigenlijk alles kunnen maken, tot op de centimeter.

Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kast die ergens tussen moet passen, of bent u erg lang en zoekt u een bepaalde hoogte voor een tafel, of misschien een extra lang bed?…..
Dan bent u bij ons aan het goede adres!!
Elk meubel of accessoire kunnen we aanpassen naar elk model, maat en kleur die u zich wenst.

Omdat wij maatwerk leveren, maken wij alles op bestelling, daarentegen hebben wij een beduidend kortere levertijd dan vele andere aanbieders!! U bent van harte welkom in onze werkplaats om te komen kijken hoe wij onze meubels maken en de afwerking daarvan en niet geheel onbelangrijk, wié het maakt!. Tevens kunt u dan ter plekke aan Rob uw wensen kenbaar maken. 
U kunt een afspraak maken bij Viola en dan hopen wij u snel te mogen begroeten.
 

Ook zijn wij in staat en bereid om uw eigen ideeën te realiseren!!HomeOver onsBedrijfsgegevensCatalogus binnenCatalogus buitenCatalogus dierenCatalogus Winkel/Horeca/KantoorinrichtingStel uw vraag Neem contact met ons op
RoVi-Steigerhout